Hvad er IPMA Certificering?

En IPMA Certificering som projektleder, programleder eller porteføljeleder er en unik certificering, fordi den entydigt fokuserer på dine udviste kompetencer. Fokus er lagt på, hvorfor du handlede, som du gjorde i en given situation, hvilke resultater du opnåede og hvad du lærte – IPMA-certificeringen er metodeuafhængig.

Hvilke modeller, værktøjer, midler og metoder du anvender, er mindre vigtigt – det afgørende er, om du evner at reflektere over, hvad der synes at være mest hensigtsmæssigt i den aktuelle situation og i håndteringen af dine ledelsesmæssige udfordringer.

IPMA, International Project Management Association, er repræsenteret i mere end 70 lande og står inde for kvaliteten af processen – samt udsteder et certifikat, der er kendt og anerkendt i hele verden.

I Danmark er IPMA repræsenteret ved foreningen Dansk Projektledelse, som eneste udbyder af IPMA Certificering.

Hvorfor skal du IPMA Certificeres?

Med en IPMA Certificering bliver du markant skarpere på dine styrker og svagheder indenfor projektledelse, programledelse eller porteføljeledelse. Du får styr på dit kompetenceniveau og bliver klarere på dit udviklingspotentiale.

Hvis du er i tvivl om hvilket niveau på IPMA Certificeringen, du skal tilmelde dig, kan du læse mere om kompetencekravene på de enkelte niveauer.

Du kan også deltage på et gratis orienteringsmøde om IPMA Certificeringen. Her gennemgår vi de enkelte niveauer og udbyttet ved certificeringen. Der er rig lejlighed til at stille spørgsmål. Se oversigt over kommende orienteringsmøder.

7 gode grunde

7 gode grunde til at blive IPMA certificeret

Læs dem her

Kontakt os for mere information

Det er helt uforpligtende at ringe til os, for en snak om dine muligheder

Kontakt os

Derfor skal du tage en IPMA Certificering

”IPMA certificeringsprocessen har været en kærkommen mulighed for i en fortravlet hverdag at afprøve egne kompetencer både i skrift og tale og ikke mindst under pres med skarp bevågenhed af IPMA-assessorerne.

Det har samtidig været en udbytterig proces at se tilbage på gennemførte projekter og uddrage læring heraf”.

Pernille Hyldstrup, Seniorprojektleder, Region H, Niveau C 2019