DPL Community

Bliv hurtigt og individuelt IPMA certificeret

Fasttrack certificering på C-niveau – kun i en kort periode

Den forkortede certificeringsproces lever fuldstændigt op til de krav som IPMA-stiller ved en C-certificering. Det betyder, at du får et normalt C-certifikat med en gyldighed på 5 år.

I forløbet sikrer vi, at du hurtigt kan komme i gang med at udfylde de dokumenter, der kræves ved en C-certificering. Og vi afholder introduktion og individuelt interview online.

Efter introduktionen har du ca. en måned til at aflevere dit materiale. Du afslutter din certificering med en mundtlig eksamen.

Samlet set vil du ekstraordinært kunne gennemføre certificeringen på ca. 6 uger.

Den næste certificeringsrunde på niveau C, starter med introduktion den 6. september, – men vil du starte allerede nu skræddersyer vi specifikt til dig.

Kontakt os, så vi kan aftale, et individuelt forløb.

Individuelle D-runder – start når det passer dig!

Den næste certificeringsrunde på niveau D starter med introduktion den 23. august. Men hvis du vil i gang nu skræddersyer vi til dig!

Kontakt os, så vi kan aftale, et individuelt forløb.

Tilbuddene gælder kun i en kort periode

Tilbud om fast track samt de individuelt tilpassede forløb får du lige nu til samme pris som et normalt certificeringsforløb forudsat tilmeldingen sker inden den 30. september.

Tilmelding til certificering her

Lene Larsen

Ansat i Dansk Projektledelse siden 2008. Tidligere med ansvar for medlemsdatabasen, IPMA certificeringsadministration mm. Nu med fokus på kommunikation, markedsføring og udvikling.


Styrk din markedsværdi

Bliv markant skarpere på dine styrker og svagheder, samtidig med du får et internationalt anerkendt certifikat i hånden

Bliv IPMA Certificeret