IPMA Certificeringen er for alle

– hvad enten du arbejder i det private eller offentlige regi og uanset hvilken branche du arbejder med projekter i

Ved at bruge IPMA certificeringen, professionaliserer I ledelsen af jeres projekter, programmer og porteføljer. I de 20 år vi har gennemført IPMA-certificeringen i Danmark, har vi certificeret projektledere indenfor alle brancher i Danmark både inden for den private- og den offentlige sektor.

Samlet set har vi certificeret projektledere fra næsten 600 forskellige virksomheder.

I 2019 er vi også begyndt at certificere agile kompetencer, via IPMA Agile Leadership.

 

Det kan godt være at du kan cykle – men derfor skal du alligevel tage en IPMA re-certificering

Når man først har lært at cykle, så glemmer man det aldrig igen………………

Ovenstående udtryk, hører vi nogle gange fra vores kunder, når talen falder på, hvorfor deres projektledere ikke automatisk melder sig til IPMA re-certificeringen.

Og ja – det er da rigtigt, at man ikke glemmer de grundlæggende cykelfærdigheder, men hvis du ikke har cyklet i flere år, så bliver du måske overrasket over at der nu er mange andre, der benytter cykelstien og der er mange flere ting, som du skal være opmærksom på: El-løbehjul og -cykler, der suser forbi, store Christianiabikes og faren for mødet med lastbiler i højresving.

Du er derfor – som cyklist – nødt til at holde din cykelviden up-to-date, både for din egen og andres sikkerhed.

Måske trænger du også til udfordring, måske er du ikke tilfreds med ”bare at kunne cykle”. Måske kunne det være interessant at prøve mountainbike eller en racer? Så stilles der helt andre krav til udstyr, træning og erfaring.

Indenfor projektledelse, sker der hele tiden noget – det er en disciplin i stor udvikling. Der kommer flere og flere krav om compliance, interne og eksterne standarder og regler, nye metoder, fokus på kundetilfredshed osv.

Derfor skal IPMA Certificerede projektledere enten re-certificeres hver femte år, eller søge om certificering på et højere niveau. Dette krav er med til at fastholde projektlederen i at udvikle sig, reflektere og lære. Disse er vigtige elementer ved IPMA-certificeringen. Det nytter ikke noget at man som projektleder – ”Kører på rygraden”.

Så hvis dit IPMA certifikat er ved at udløbe, så tilmeld dig enten re-certificering eller udfordr dig selv, med en certificering på et højere niveau.

Her kan du se datoer  og  Priser for re-certificering på de forskellige niveauer.

Arbejder du agilt, så kan du nu også vælge den vej, og få bevis for dine agile kompetencer.

 

 

Du kan blive blandt de første i verden, der får en IPMA Agile Leadership Certificering

Med en IPMA Agile Leadership Certificering

 – Bliver du skarpere på din agile rolle og profil
 – Får dybere inspiration til din egen og dit firmas agile udviklingsledelse
 – Styrker dit netværk med andre Agile Leaders
 – Får personlig vurdering og feedback fra stærke profiler
 – Er du med til at styrke det agile Danmark
Nu kan du melde dig til den første IPMA Agile Leadership certificeringsrunde på C-niveau.
I Danmark er vi med fra start, og tilbyder som et af de første lande i verden IPMA Agile Leadership Certificering. Runden gennemføres på Dansk (dog er noget af det skriftlige materiale på engelsk) og starter op i september. Efter evaluering af pilot-runden på C niveau, udbydes IPMA Agile Leadership Certificering på de øvrige IPMA niveauer.
Arbejder du med et agilt mindset i din måde at lede projekter på, kan du få et internationalt anerkendt certifikat på dine kompetencer. IPMA’s agile certificering henvender sig til dig, der tænker agilt, uanset om du anvender Scrum, SAFe, Spotify eller andre frameworks.
Den nye certificering er IKKE en erstatning af den velkendte IPMA Certificering, men er et supplement til dig, som gerne vil have et certifikat på, at du også kan lede agilt.
Vil du holdes løbende orienteret om mulighederne for at deltage på IPMA Agile Leadership Certificering, så send en mail med dine kontaktinformationer til info@ipma.dk