IPMA er flyttet til DTU Science | Deep Tech i Hørsholm

Af: Mia Harrishøj, Dansk Projektledelse

 

IPMA & Dansk Projektledelse er flyttet til nye, lækre lokaler i DTU Science Park, Deep Tech.

Og hvorfor nu det?

Fordi…

Der er mulighed for inspiration og samarbejde med Tech start ups, der både kører masser af projekter, og som på sigt kan hjælpe os med at få set strukturer og mønstre i aktuelle udfordringer og tendenser i ledelse af projekter i Danmark. Viden vi kan give videre til vores medlemmer og vores IPMA-deltagere.

Der er gode parkeringsforhold og direkte bus fra indre København. Og så er det billigere end vores tidligere lokation
… og nåh jo, kantinen er heller ikke helt dårlig 😉

What’s not to like.

Vi glæder os til at få besøg af medlemmer, samarbejdspartere og venner af huset!

#dtusciencepark #danskprojektledelse #dpl #deeptech #nyelokaler #nylokation #vierflyttet #besøgos #ipma #impacertificering

God projektledelse er med til at sikre blødere vand for over to milliarder kroner

Sektionsleder hos HOFOR, Randi Buss, har i mange år arbejdet som projektleder og er netop blevet kåret som et af Berlingskes Talent 100. Hun er 34 år og er leder for 27 projektledere og specialister. De skal sikre rent og blødere vand i København nu og i fremtiden.

”Randi er bl.a. nået hertil via sin professionalisme, sit engagement og stærke kommunikationsevner”, udtaler Randis leder Søren Dreyer, afdelingschef – Projekt hos HOFOR.

Vi har besøgt HOFOR for at ønske Randi tillykke med prisen og spørge hende, hvorfor hun selv tror, hun er blevet en del af Talent 100 i år.

”Jeg tror, der er flere faktorer, der har været medårsag til, jeg har fået prisen. …Mine omgivelser, min personlighed og den kompetenceudvikling HOFOR har banet vejen for – bl.a. med en IPMA Certificering på niveau D…”.

Især IPMA Certificeringen har spillet en stor rolle i den udvikling, Randi har været igennem. Den har givet hende stor værdi, fordi IPMA Certificeringen giver et godt indblik i ens stærke og svage sider og giver anledning til refleksion. ”Certificeringen udvikler én og giver et godt indblik i, hvem man er som projektleder. Den viser også hvor bredt projektledelse egentlig er, og certificeringen kan bruges i mange sammenhænge både i arbejdslivet og i privatlivet”, siger Randi Buss.

Randis råd til andre projektledere er, at de skal tage en certificering. Bagefter skal man ud at bruge sine projektlederkompetencer og øve sig på et rigtigt projekt.

Se hele interviewet med Randi Buss her:

Få mere at vide på vores gratis online orienteringsmøder

Er du blevet nysgerrig på, hvad en IPMA Certificering er? Så deltag på et af vores gratis og helt uforpligtende online orienteringsmøder. Her hører du om certificeringen og hvordan den adskiller sig fra andre certificeringer på markedet. Du hører om alt fra kompetencekrav til det praktiske omkring gennemførsel.

Du er også velkommen til at kontakte os direkte på tlf. 8844 3600 eller sende os en mail på info@ipma.dk

Se hvornår vi afholder næste online orienteringsmøde.

How to Reach and Maintain Resilience – IPMA Global Best Practice Week

WHAT IS IPMA BEST PRACTICE WEEK?

The yearly IPMA virtual event focus on prevailing topics of and around project management. IPMA brings together best practices from all around the world to build sustainable business practices.

Project Managers play a significant role in building a better world because developments are usually realised through projects.

After a very successful start in 2020, where the IPMA Global Best Practice Week focused on competences desperately needed for the post-pandemic challenges, this year it focuses on resilience.

Date: April 26 – 29, 2021

Read more and sign up here