Du kan blive blandt de første i verden, der får en IPMA Agile Leadership Certificering

Med en IPMA Agile Leadership Certificering

 – Bliver du skarpere på din agile rolle og profil
 – Får dybere inspiration til din egen og dit firmas agile udviklingsledelse
 – Styrker dit netværk med andre Agile Leaders
 – Får personlig vurdering og feedback fra stærke profiler
 – Er du med til at styrke det agile Danmark
Nu kan du melde dig til den første IPMA Agile Leadership certificeringsrunde på C-niveau.
I Danmark er vi med fra start, og tilbyder som et af de første lande i verden IPMA Agile Leadership Certificering. Runden gennemføres på Dansk (dog er noget af det skriftlige materiale på engelsk) og starter op i september. Efter evaluering af pilot-runden på C niveau, udbydes IPMA Agile Leadership Certificering på de øvrige IPMA niveauer.
Arbejder du med et agilt mindset i din måde at lede projekter på, kan du få et internationalt anerkendt certifikat på dine kompetencer. IPMA’s agile certificering henvender sig til dig, der tænker agilt, uanset om du anvender Scrum, SAFe, Spotify eller andre frameworks.
Den nye certificering er IKKE en erstatning af den velkendte IPMA Certificering, men er et supplement til dig, som gerne vil have et certifikat på, at du også kan lede agilt.
Vil du holdes løbende orienteret om mulighederne for at deltage på IPMA Agile Leadership Certificering, så send en mail med dine kontaktinformationer til info@ipma.dk

Nye IPMA Certificede Projektledere forår 2019

Forår og efterår er højsæson for nyudklækkede IPMA kandidater. I år har vi fået lov at tage billeder af kandidaterne, lige efter de har bestået deres certificering

Vores kandidater siger om certificeringsprocessen:

Peter Plesner, Chief Project Manager, Rambøll
En særlig milesten er rundet ved at opnå IPMA niveau B certificering. Certificeringsprocessen gav mig et nyt, unikt fokus på mine eksisterende kompetencer og fremtidige udviklings punkter. Jeg er overbevist om, at dette fokus vil gavne min karriere og kunder.

Steffen Selch Thyrring, Project Manager, Finance & IT, Ørsted
”IPMA certificeringen har givet mig en god refleksion over min erfaring fra tidligere projekter, som jeg kan bruge til at styrke mit arbejde i fremtiden. IPMA har givet mig en god struktureret tilgang til at se på mine egne kompetencer – herunder både stærke og svage sider – igennem et behageligt og professionelt certificeringsforløb”.

Kirsten Toft, Seniorprojektleder, HOFOR, Forsyningsledninger, Vand & Spildevand
“Jeg vil gerne sige tak for en god oplevelse hos jer.
Jeg vil med ganske få ord sige, at da jeg stod med min nål i hånden, følte jeg at alle de mange timer der var lagt i ”projektet – IPMA C” var givet godt ud.”

Nicolai Noerring Bekke, Siemens A/S
“Det har været en fornøjelse at deltage i denne certificering.”

Pernille Skjødt Hyldstrup, Seniorprojektleder, Region Hovedstaden
”IPMA certificeringsprocessen har været en kærkommen mulighed for i en fortravlet hverdag at afprøve egne kompetencer både i skrift og tale og ikke mindst under pres med skarp bevågenhed af IPMA-assessorerne. Det har samtidig været en udbytterig proces at se tilbage på gennemførte projekter og uddrage læring heraf”.

Hvad koster det at blive IPMA certificeret

Hvilke kompetencer skal jeg have for at blive IPMA certificeret på de enkelte niveauer

Kalender for IPMA Certificering efterår 2019

 

Nominerede til årets IPMA Certificerede projektledere 2018

Hvert år glæder vi os til at præsentere årets IPMA Certificerede projektledere, og nu er det endelig tid til at offentliggøre hvem der er nomineret for året 2018.

Vi vil gerne anderkende de projektledere, som I deres dagligdag yder noget ekstraordinært i den måde de leder projekter på. Det gør vi blandt andet ved at udnævne årets IPMA Certificerede projektleder på de forskellige certificeringsniveauer.

IPMA’s assessorer indstiller løbende over hele året, kandidater til årets projektleder. Selve udvælgelsen bliver foretaget af IPMA Certificerings styregruppe.

Her er de nominerede til årets IPMA Certificerede projektleder 2018 niveau D

Her er de nominerede til årets IPMA Certificerede projektleder 2018 niveau C

 

Her er de nominerede til årets IPMA Certificerede projektleder 2018 niveau B