Bliv hurtigt og individuelt IPMA certificeret

Fasttrack certificering på C-niveau – kun i en kort periode

Den forkortede certificeringsproces lever fuldstændigt op til de krav som IPMA-stiller ved en C-certificering. Det betyder, at du får et normalt C-certifikat med en gyldighed på 5 år.

I forløbet sikrer vi, at du hurtigt kan komme i gang med at udfylde de dokumenter, der kræves ved en C-certificering. Og vi afholder introduktion og individuelt interview online.

Efter introduktionen har du ca. en måned til at aflevere dit materiale. Du afslutter din certificering med en mundtlig eksamen.

Samlet set vil du ekstraordinært kunne gennemføre certificeringen på ca. 6 uger.

Den næste certificeringsrunde på niveau C, starter med introduktion den 6. september, – men vil du starte allerede nu skræddersyer vi specifikt til dig.

Kontakt os, så vi kan aftale, et individuelt forløb.

Individuelle D-runder – start når det passer dig!

Den næste certificeringsrunde på niveau D starter med introduktion den 23. august. Men hvis du vil i gang nu skræddersyer vi til dig!

Kontakt os, så vi kan aftale, et individuelt forløb.

Tilbuddene gælder kun i en kort periode

Tilbud om fast track samt de individuelt tilpassede forløb får du lige nu til samme pris som et normalt certificeringsforløb forudsat tilmeldingen sker inden den 30. september.

Tilmelding til certificering her

Nye spændende IPMA recertificeringsmuligheder

Nye spændende  IPMA recertificeringsmuligheder

Forfatter Allan Krüger- Jensen, leder af IPMA-Certificeringen i Danmark

For alle certificeringsniveauer gælder, at IPMA-certifikaterne har en gyldighedsdato på 5 år. Herefter skal du så enten blive recertificeret på samme niveau som det oprindelige certifikat, eller du kan vælge at blive certificeret på et højere niveau.

Ved en recertificering skal du opdatere dit CV og din selvvurdering. Hvis du vælger at blive certificeret på et højere niveau, skal du gennemføre hele processen, der gælder for certificeringsniveauet.

Nogle IPMA-certificerede oplever, at de ikke kan blive recertificeret, fordi deres jobfunktion har ændret sig i de seneste 5 år. For at tilbyde større fleksibilitet ved recertificering, tilbyder IPMA nu nogle nye muligheder. Alle disse nyheder er implementeret i Danmark, og vi er klar til at recertificere kandidater efter disse.

 De nye muligheder, hvis du skal recertificeres

Vælg et lavere niveau

  • Hvis du i de seneste 5 år har arbejdet med ledelse af projekter, med en lavere kompleksitet end tidligere, kan du vælge at blive recertificeret på et lavere niveau. Hvis du f.eks. ikke længere mener, at du kan blive certificeret på niveau B, men mener, at du lever op til kravet om en certificering på niveau C, kan du vælge at blive recertificeret på niveau C. Du skal ikke gennemføre et komplet C-certificeringsforløb, men udelukkende gennemføre en recertificering og opdatere dit CV og din selvvurdering, med dine læringer fra de seneste 5 år.

Skift til Agile Leadership

  • Hvis du igennem de seneste år har arbejdet med agile udviklingsmetoder, og ønsker at få et certifikat på dine kompetencer, kan du som en del af recertificeringsprocessen, søge om at blive IPMA Agile Leadership certificeret. Indtil videre gælder denne mulighed kun for C-certificerede, men vi vil i løbet af 2020 implementere denne mulighed også for B-certificerede.

Skift domæne

  • På niveau A og B tilbydes den første certificering inden for tre domæner Projekt, Program og Portefølje. Du vælger hvilket af disse domæner, du vil certificeres på. Ved recertificering på niveau A og B er det nu muligt at skifte domæne. Hvis man f.eks. er certificeret på niveau B inden for projektdomænet (altså senior projektleder), og man i de seneste år har arbejdet med ledelse af komplekse programmer, kan man som en del af recertificeringsprocessen blive certificeret senior programleder.

 

Så hvis dit IPMA certifikat er ved at udløbe, så tilmeld dig enten re-certificering eller udfordr dig selv, med en certificering på et højere niveau.

Her kan du se datoer  og  priser for re-certificering på de forskellige niveauer.

Arbejder du agilt, så kan du nu også vælge den vej, og få bevis for dine agile kompetencer.

Du er også altid velkommen til at skrive til os på info@ipma.dk så skriver eller ringer vi hurtigt tilbage til dig.

 

 

 

 

 

 

Forårets runder på alle niveauer af IPMA Certificeringen gennemføres som planlagt

Forårets runder på alle niveauer af IPMA Certificeringen gennemføres som planlagt

Vi er glade for – på trods af – de udfordringer samfundet har på grund af Corona-smittefaren, at vi er i stand til at gennemføre alle planlagte IPMA certificeringsrunder på alle niveauer.

Kommende introduktionssessioner og interviews afholdes via web og det er helt i overensstemmelse med IPMA’s regler, så det går ikke ud over udbyttet af certificeringen.

På grund af Corona-smittefare, arbejder vi så vidt muligt hjemmefra.

Du er altid velkommen til at kontakte os via mail på info@ipma.dk. Vi svarer så  hurtigt som muligt eller ringer dig op, hvis der er brug for det.

Pas godt på hinanden!