Med IPMA registrerede uddannelser, hjælper vi dig med at
finde den rette projektlederuddannelse

Når du vælger en IPMA registreret uddannelse, ved du, at den er kvalitetssikret op i mod internationalt anerkendte kompetencer for god projektledelse.

Formålet med IPMA Registreringen er at sikre dig det bedst mulige match i forhold til de tilgængelige uddannelsesmuligheder, der understøtter IPMA-certificeringen, når du ønsker et kompetenceløft.

Når du tager en registreret uddannelse, bliver du klædt på til at du efterfølgende kan tage en IPMA certificering. Registreringen er altså din garanti for at du bliver trænet i de nødvendige kompetencer, der er påkrævet ved en IPMA certificering.

Det gyldne IPMA stempel indikerer at
her er et kursus eller en uddannelse
som direkte baserer sig på
IPMAs
kompetenceelementer.

Dit udbytte ved at tage en registreret uddannelse

En uddannelse eller program er i IPMA sammenhæng er defineret ved at have en varighed (i kontakttimer) på mere end 60 timer og det forventes at dække størstedelen af Kompetencerne i Projektledelse.

Som deltager i et program eller en uddannelse, der er registreret hos IPMA kan du forvente at modtage undervisning i størstedelen af IPMAs beskevne kompetencer – og du kan dokumentere det i dit CV efterfølgende.

Projektkometencer er mere efterspurgte nu end de har været tidligere. Du tager altså et markant skridt i din egen udvikling og tilegner dig internationalt anerkendte kompetencer. Med en registreret uddannelse udvikler dig fagligt og personligt – og bliver klar til at tage en IPMA certificering.

Projektlederen
Hos IBC

Slå din position fast som projektleder. På uddannelsen Projektlederen klædes du på til at forberede, gennemføre og overdrage projekter i en kompleks verden.

Projektlederuddannelse IPMA
Hos Implement Consulting Group

Projektlederuddannelsen giver dig en bred værktøjskasse og klæder dig på til at kunne planlægge dit projekt, lede din projektgruppe og sikre fremdrift og effekt. Du lærer både, hvordan du får det bedste ud af projektet, teamet og dig selv.

Mannaz projektlederuddannelse
Hos Mannaz

en praksisorienteret og virkelighedsnær projektuddannelse med mulighed for IPMA® certificering. Gennem et praksisorienteret forløb opbygger du en solid værktøjskasse og får en helhedsforståelse for projektledelse.

Aros Projektlederuddannelse
Hos Aros Business Academy

Tag med på en af Danmarks mest ambitiøse efteruddannelser inden for projektledelse – og bliv IPMA®-certificeret projektleder på blot 4 måneder! Projektlederuddannelsen strækker sig over 12 inspirerende undervisingsdage.

Projektlederuddannelse på Island
Hos Nordica Consulting Group

Projektlederuddannelse på Island. (Information kun på islandsk)

Få bevis på dine kompetencer

Så du øger din værdi både for dig selv og for din virksomhed

Læs hvordan her

Få et internationalt anerkendt certifikat

IPMA certificeringen findes i mere end 65 lande

De 4 niveauer

Jeg har fået meget ud af at kigge tilbage, og det er en god erfaring at gøre sig. Certificeringen har fået mig til at strukturere mine mange kompetencer, så jeg nu er mere bevidst i ledelsesmæssige til- og fravalg.

Hans Ellesen, C-Certificeret, NCC Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få nyheder direkte i din indbakke