Bliv IPMA D-certificeret når det passer dig

Du behøver ikke at vente flere måneder på at starte din certificering. I 2018 udvider vi dine muligheder, således at du nu løbende kan blive IPMA D-certificeret. Du tilmelder dig blot én af de seks planlagte runder – så er du i gang. Forløbet afvikles både på Sjælland og i Jylland, og så kan vi starte særlige forløb, hvis I er over fem deltagere. Se datoerne for runderne eller gå direkte til tilmelding.

Forløbet for én person

  • Fire timers introduktionssession. Du får en udførlig gennemgang af certificeringsprocessen og indsigt i hvordan cv-selvvurdering udfyldes, samt eksempler fra den skriftlige eksamen. Vi besvarer alle dine spørgsmål til certificeringen.
  • Forløbet afvikles i hhv. Allerød og Vejle, og vi udbyder forløb på både dansk og engelsk.
  • Efter introduktionssessionen (ca. fem uger) indsender du din udfyldte cv-selvvurdering til certificerings-teamet. Herefter skal du til skriftlig eksamen i enten Allerød eller Vejle.
  • Har du bestået eksamen modtager du efter ca. fem uger svarbrev og dit certifikat.

Forløb for hold (fem personer+)
Hvis I er fem eller flere kandidater, der skal certificeres på samme niveau, kan vi oprette særlige runder. Sammen aftaler vi tid og sted for introduktionssessionen – og kommer gerne ud til jer. Resten af forløbet foregår som herover.

Pris for forløbet
Uanset hvilken af de to modeller du vælger er prisen 6.900 kr. ekskl. moms for medlemmer af Dansk Projektledelse og 7.500 kr. ekskl. moms for ikke medlemmer.

 

Få bevis på dine kompetencer

Så du øger din værdi både for dig selv og for din virksomhed

Læs hvordan her

Få et internationalt anerkendt certifikat

IPMA certificeringen findes i mere end 65 lande

De 4 niveauer

For mig gav især arbejdet med rapporten stof til mange overvejelser og læring. Det blev mere klart for mig, hvor jeg kan gøre en forskel som leder; især blev det tydeligt, hvor vigtig min lederadfærd er, når jeg har succes med mine projekter.

Jeg vil anbefale certificering til andre, fordi…
…det giver et suverænt overblik over egne kompetencer. Jeg har været igennem mange andre udviklingsforløb gennem mine tyve år på arbejdsmarkedet, og ingen andre giver så omfattende og gennemarbejdet en indsigt i egne kompetencer.

Carsten Damgaard, B-certificeret, Dansk Brand- og Sikringsteknisk Institut