Bliv IPMA D-certificeret, når det passer dig

Skal certificeringen i hus i en fart, eller skal den passes ind i en travl hverdag?

Vi har udvidet dine muligheder, så du selv bestemmer hvor hurtigt, du vil certificeres. Vi kalder denne model for fasttrack, men den kunne lige så godt hedde flextrack, da det er dig, der bestemmer tempoet.

Derfor skal du vælge IPMA

Fokus på karriereudvikling

Med en IPMA Certificering på dit CV, sikrer du de bedste karrieremuligheder indenfor projektledelsesfaget og kommer forrest i køen til de bedste jobs, og til at lede de mest spændende projekter

Fleksibelt og nemt

Med et skræddersyet IPMA Certificeringsforløb, tager vi udgangspunkt i dine ønsker og tidsressourcer. På den måde kan du frit planlægge hvornår du får certificeringen i hus.

En unik læringsproces

Certificeringen – der er anerkendt i mere end 70 lande – giver dig nyt indblik, øger bevidstheden om din egen viden og dine erfaringer, og den fremmer fremfor alt din evne til refleksion.

Fleksibelt certificeringsforløb

Den fleksible certificeringsmodel tilbydes på niveau D frem til slutningen af april. Dvs. vi skal have modtaget din tilmelding senest 30. april. Herefter aftaler vi og skræddersyr dit forløb, så det passer ind i din hverdag og dit tempo. Du har også mulighed for at tilmelde dig en af de runder, hvor datoerne allerede er fastlagt.
Se oversigten over fastlagte D-runder i 2021 her

Tilmeld dig Niveau D

Sådan foregår det

  • Forløbet afvikles online og vi udbyder forløb på både dansk og engelsk.
  • Ca. tre timers introduktionssession. Du får en udførlig gennemgang af certificeringsprocessen og indsigt i hvordan filerne om CV og Selvvurdering udfyldes, samt eksempler fra den skriftlige eksamen. Vi besvarer alle dine spørgsmål til certificeringen.
  • Efter introduktionssessionen indsender du dine udfyldte CV og Selvvurderingsfiler til certificerings-teamet. Herefter afholdes en online skriftlig eksamen.
  • Har du bestået eksamen, modtager du efter kort tid svarbrev og dit certifikat.

Læs mere om kompetencekravene på IPMA niveau D her

Er du i tvivl om at niveau D er det rigtige for dig? Ring til os (tlf. 8844 3600) og få en snak eller deltag på et af vores gratis orienteringsmøder.

Se datoer for orienteringsmøder

Hvad koster det?

Uanset hvilken af de to modeller du vælger, er prisen:

6.900 kr. ekskl. moms for medlemmer af Dansk Projektledelse
7.500 kr. ekskl. moms for ikke medlemmer

Læs mere om medlemskab & medlemsfordele på Dansk Projektledelses hjemmeside