Bliv IPMA Certificeret, når det passer dig

Skal certificeringen i hus i en fart, eller skal den passes ind i en travl hverdag?

Vi har udvidet dine muligheder, så du selv bestemmer hvor hurtigt, du vil certificeres. Vi kalder denne model for fasttrack, men den kunne lige så godt hedde flextrack, da det er dig, der bestemmer tempoet.

Derfor skal du vælge IPMA

Fokus på karriereudvikling

Med en IPMA Certificering på dit CV, sikrer du de bedste karrieremuligheder indenfor projektledelsesfaget og kommer forrest i køen til de bedste jobs, og til at lede de mest spændende projekter

Fleksibelt og nemt

Med et skræddersyet IPMA Certificeringsforløb, tager vi udgangspunkt i dine ønsker og tidsressourcer. På den måde kan du frit planlægge hvornår du får certificeringen i hus.

En unik læringsproces

Certificeringen – der er anerkendt i mere end 70 lande – giver dig nyt indblik, øger bevidstheden om din egen viden og dine erfaringer, og den fremmer fremfor alt din evne til refleksion.

Fleksibelt certificeringsforløb

Den fleksible certificeringsmodel tilbydes på alle niveauer. Når vi har modtaget din tilmelding, kontakter vi dig direkte. Herefter aftaler vi og skræddersyr dit forløb, så det passer ind i din hverdag og dit tempo. Du har også mulighed for at tilmelde dig en af de runder, hvor datoerne allerede er fastlagt.
Se oversigten over kommende runder med fastlagte datoer her

Tilmeld dig Fasttrack

Sådan foregår det

  • Forløbet afvikles online og vi udbyder forløb på både dansk og engelsk.
  • På introsessionen får du en udførlig gennemgang af certificeringsprocessen og indsigt i hvordan filerne om CV og Selvvurdering udfyldes. Vi besvarer alle dine spørgsmål til certificeringen.
  • Efter gennemført forløb modtager du svarbrev – og dit certifikat, hvis du har bestået.

Læs mere om kompetencekravene på de forskellige IPMA niveauer her

Er du i tvivl om hvilket niveau, der er det rigtige for dig? Ring til os (tlf. 8844 3600) og få en snak eller deltag på et af vores gratis orienteringsmøder.

Se datoer for orienteringsmøder

Hvad koster det?

Prisen for Fast track forløbene er 20% højere end de ”normale” runder.

Se priserne ved at klikke hér                                                 

Læs mere om medlemskab & medlemsfordele på Dansk Projektledelses hjemmeside