Dansk Projektledelse og IPMA Danmark

Foreningen Dansk Projektledelse har aftale med IPMA om at gennemføre certificeringsprogrammet i Danmark. Foreningens bestyrelse er den overordnede ansvarlige for IPMA certificeringen som – i forhold til foreningen – er skilt ud som en selvstændig økonomisk enhed.

Bliv medlem af Dansk Projektledelse

Medlemskab af Dansk Projektledelse, er særdeles relevant for dig som skal IPMA certificeres. Som medlem hos Dansk Projektledelse kan du deltage gratis og  ubegrænset i aktuelle seminarer og gå-hjem-møder. Du bliver medlem af Danmarks stærkeste netværk for ledere af projekter og får ny viden og hører om tendenser inden for projektledelse. Endvidere får du rabat på foreningens litteratur og på IPMA certificeringen. Indmeld dig og/eller læs mere om hvorfor Dansk Projektledelse er din forening, øvrige medlemsfordele og priser her

Danmarks stærkeste netværk

Dit absolut stærkeste netværk, når projektarbejdet er i centrum. Deltag i arrangementer og netværksgrupper, der øger dialog, videndeling og sparring på tværs af brancher og projekter.

Den nyeste viden og trends

Få nyeste viden, nye tendenser og nyeste forskning om projektarbejdet. Dansk Projektledelse samler viden, erfaringer og debatter til dig, når du ønsker at vide mere om projektledelse.

Nå dit fulde potentiale

Projekterne er kommet for at blive – men metoder og projekttilgange ændrer sig hele tiden. Gennem Dansk Projektledelse kan du holde dig opdateret og opkvalificeret, så du til hver tid, udnytter dit fulde potentiale.